Reviews

 • Paulien
  Sinds een jaar volg ik de pilateslessen van Sandy in de Pilates studio in Ulft, in eerste instantie 1x per week maar al na de eerste les merkte ik verbetering en al gauw begon ik de lessen 2x per week te volgen. Sandy geeft heel enthousiast, rustig en duidelijke lessen, voor zowel een beginner als een gevorderde is de les heerlijk, ik heb er nog steeds baat bij en volg ze met veel plezier!
  Paulien
 • Gerjan Kamphuis
  Nadat ik in korte tijd meer dan 25 kg was afgevallen had ik door afbraak van spierweefsel erg veel last van rugpijnen. Aangezien het voor mij geen optie was om via bv sportschool-krachtoefeningen weer sterkere ( maar dus ook weer meer volume-) spieren te ontwikkelen ben ik via mijn vrouw bij Pilates gekomen. Op een prettige en ontspannen manier toch je spieren ontwikkelen en als toegift elke les nog een stukje ontspanning. Dit alles op zachte rustige muziek. Sandy geeft zeer duidelijke instructies en waarschuwt individueel als bepaalde oefeningen voor iemand te belastend zouden kunnen zijn. Ze is altijd zeer met haar cursisten begaan. De lessen zijn erg laagdrempelig en op geen enkele wijze competitief; je werkt er puur voor jezelf. Mij heeft het erg geholpen: Mijn spieren zijn merkbaar elastischer en mijn rugpijn is verdwenen!
  Gerjan Kamphuis
 • Eugenie
  Sandy geeft heel prettig les. Ze geeft je verschillende opties om de oefeningen te doen, zodat het nooit te zwaar of te moeilijk is. Ik ben me door haar lessen veel meer bewust geworden van mijn houding en de invloed die je daar zelf op hebt. Haar lessen zijn rustig van tempo, helder gestructureerd en het ontspanningsmoment aan het einde van de les is heerlijk. Zo kun je na een uur hard werken toch weer uitgerust verder.
  Eugenie
 • Mevrouw W. Jansen Ulft (68 jaar)
  Hierbij wil ik bij iedereen Pilates Studio in Ulft aanbevelen;  ik neem al enkele jaren deel aan de programma,s zoals Sandy deze iedere keer weer samenstelt. Het werkt ontspannend, geeft mij een goede houding en ik keer voldaan weer naar huis.  Sandy is een vakvrouw en  de studio straalt al rust uit bij binnenkomst. Als ik een keer niet kan  mag ik zonder extra kosten op een ander tijdstip inhalen. Ik hoop nog lang van de diensten van Sandy gebruik te mogen  maken.
  Mevrouw W. Jansen Ulft (68 jaar)
 • Claudia
  Een Relaxercise-les bij Sandy is een moment van rust in de drukte van alledag. Het begint al bij de eerste Tai Chi oefeningen. Je ademhaling vertraagd en je voelt je lijf ontspannen en meer in het hier-en-nu komen. De stretch oefeningen die volgen zijn heel goed om je spieren en gewrichten soepel en sterk te houden. Bij alle oefeningen heeft Sandy oog voor ieders lichamelijke beperkingen en klachten. De ontspannende meditatie die volgt is een weldaad voor lichaam en geest. Met rustgevende muziek op de achtergrond zorgt Sandy dat je ècht kunt relaxen!! Ik vind de lessen bij Sandy echt een aanrader voor iedereen die bewust met zijn of haar lichaam bezig wil zijn, zonder dat dit te 'zweverig' wordt. 
  Claudia
 • Rolinka
  Sinds maart ben ik gestart bij Sandy. Yoga/Pilates werd mij aangeraden i.v.m. rugproblemen die ik veelal had. Na een maand kon ik het verschil al merken. Soms heb ik nog wel last van de rug maar ik heb ook een andere houding aangenomen/geleerd waardoor de pijn in mindering is. Bij elke oefening wordt dit ook goed uitgelegd en heeft zij persoonlijk ook nog tijd voor je als je de oefening niet helmaal correct uitvoert. Dat verschil kun je ook gelijk merken. Kortom het zijn wekelijks leuke lessen waar je echt veel motivatie uit haalt, met een goede vakkundige sportvrouw. Ik ben blij dat ik via via bij deze pilates studio terecht ben gekomen. Ik kan dit ook iedereen aanraden.
  Rolinka
 • Ellen van Aken
  Ik doe elke week bij Pilates Studio Ulft Relaxercise om lenig en ontspannen te blijven. Mijn week is zoals die van veel mensen vol en druk. Ik hou niet van zwaar trainen in een sportschool maar wil wel lenig blijven. Het rekken en strekken tijdens de les voelt niet als sport maar wel als heel erg nuttig! Ik merk dat mijn lichaam leniger en soepeler is geworden. Na het rekgedeelte liggen we onder een dekentje met de ogen dicht met prachtige muziek op de achtergrond heerlijk te ontspannen. Dat kan natuurlijk ook thuis, maar dat lukt me niet, hoe vaak ik me dat ook voorneem. Daarom vind ik het erg prettig om eens per week mijn dagelijkse beslommeringen achter me te laten. Ik vind de sfeer in de lesruimte gezellig, open en relaxed. Sandy heeft veel oog voor ieders individuele wensen en aandachtspunten. Na de les is het altijd leuk om even bij te kletsen met een lekker kopje thee. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!
  Ellen van Aken

Nieuwsgierig?

Voel je welkom en maak een afspraak voor een gratis proefles zodat je kunt zien wat het precies inhoudt en ik je vragen kan beantwoorden. Ik zie uit naar je komst.

Sandy Verdurmen

Meer info Contact opnemen